Deelnemersinformatie

Startnummers en starttijden

Startnummers en starttijden worden gepubliceerd op onze website.

Locatie en parkeren

De start van de survivalrun is op het adres SPORTPARK GULDEN KAMER, Boogschutterslaan 37 in Sint-Kruis Brugge.
Vanaf de ring van Brugge neem je afslag richting Sint-Kruis. N is dit met borden aangegeven. De parkeerplaats is te bereiken door de borden en aanwijzingen te volgen. Het is niet toegestaan langs de toevoerwegen te parkeren. Vanaf het parkeerterrein is het enkele minuten lopen naar het startfinishterrein.

Hoe laat melden
Aanmelding vindt plaats in Tennisclub Brughia, Boogschutterslaan 37 in 8310 Sint-Kruis Brugge 1 uur voor je starttijd. Er is dan voldoende tijd om je aan te melden, om te kleden, warm te lopen etc.

Je ontvangt: • Je genummerde survivalshirt • Een polsbandje (voor wedstrijdlopers genummerd) • Kledingzak en genummerd etiket

Omkleden en tassenbewaring Na het omkleden kun je je tas in de kledingzak aanbieden bij de tassenbewaring. De organisatie zorgt voor toezicht maar is niet verantwoordelijk voor vermissing. Laat waardevolle zaken thuis.

Kleedkamers De kleedkamers, bij voetbalvereniging Read Swart, zijn met bordjes aangegeven.

Start Zorg dat je tijdig bij de start bent. Er is geen tijdcompensatie voor te late starters. De speaker roept de startgroep vlak voor de start op om naar het startvak te komen.

Afmelden Ben je op het laatste moment verhinderd dan word je verzocht dit te melden. Graag per SMS, onder vermelding van naam en startnummer en de categorie voor de survivalrun op: zaterdag: 06–17240598 zondag: 06–20481762

Hindernissen Hindernissen moeten op de voorgeschreven manier worden genomen. Meerdere keren proberen is toegestaan, hinder daarbij snellere deelnemers niet. Langzamere deelnemers laten snellere (wedstrijd-)deelnemers altijd voorgaan.

Hindernisjury De hindernisjury gaat op het volgende letten:

Wedstrijdcategorieën De hindernisjury meldt hoe de hindernis genomen moet worden. Hulp is niet toegestaan, coaching op het parcours evenmin. Jurering geheel volgens SBN-normen. Het deelnemersreglement van de Survivalrun Bond Nederland is van toepassing. Dit is te vinden op de site van SBN.

Recreatieve categorieën • Zondag: o 7 en 12 km: deelnemers moeten de hindernis zelfstandig nemen. Hulp is niet toegestaan. o 12 km koppelrun: deelnemers moeten de hindernis zelfstandig nemen. Elkaar helpen vanuit de hindernis is toegestaan.

• Zaterdag: o Ouder-Kind-run: een ouder mag zijn/haar kind helpen. Voor de ouder geldt hetgeen hieronder is beschreven bij de 5 km. o 5 km: de intentie om de hindernis (zelfstandig) te volbrengen moet aanwezig zijn. o 7 km koppelrun: deelnemers moeten de hindernis zelfstandig nemen. Elkaar helpen vanuit de hindernis is toegestaan. o Funrun: de ‘jury’ zal vooral aanwijzingen geven en letten op de veiligheid van deelnemers.

Protesten Protest indienen tegen een beslissing van de hindernisjury kan bij de wedstrijdleider tot een uur na binnenkomst.

Prijsuitreiking Er zijn alleen prijzen in de officiële wedstrijdcategorieën. De prijsuitreiking vindt zo snel mogelijk plaats maar we moeten rekening houden met deelnemers uit latere startgroepen. We bepalen op de dag zelf hoe laat de uitreiking kan plaatsvinden.

Uitslagen De uitslagen worden enkele dagen na de run op onze site gepubliceerd. Je kunt ook een finishfilmpje bekijken.

Meefietsen Voor mee-fietsers is geen routekaartje beschikbaar bij het inschrijfbureau. De route is met pijlen langs de weg aangegeven. Zie ook de kaart op onze website.

Natje en droogje In de tent op het start-finishterrein is koffie, fris, sportdrank en bier (niet op vrijdag) verkrijgbaar. Op het terrein staat ook een snackwagen (warme en koude snacks) en een poffertjeskraam (poffertjes en smoothies).

Sportkleding Een survivalrun doe je in een shirt wat je krijgt van de organisatie en bij voorkeur een strak zittende running tight en op sportschoenen. Bij koud weer kun je een onderhemd/thermoshirt gebruiken.

Sportkleding is op het terrein verkrijgbaar bij AllSur5.

Stichting Survival De Knipe e info@survivaldeknipe.nl ● i www.survivaldeknipe.nl
Teken Controleer jezelf/je kind na afloop op de aanwezigheid van teken. Voor meer informatie zie www.tekenradar.nl

Algemeen Heb respect voor mede-deelnemers, vrijwilligers, natuur en omgeving. Realiseer je ook dat we te gast zijn bij personen, organisaties en bedrijven die hun terrein ter beschikking stellen.

Voor alle deelnemers geldt dat het meenemen van rugzakken, selfiesticks en andere attributen niet is toegestaan. Deugdelijk aangebrachte (GoPro) camera’s mogen wel.

Het is niet toegestaan deel te nemen met voetbalschoenen of spikes.