Club Info

1. Historiek

De Club werd opgericht in 1997. Momenteel is de club uitgegroeid tot de grootste survivalrunclub van België: een 80-tal actieve leden beoefenen op regelmatige basis de sport.
In de club komen zowel competitielopers (die meedraaien op het hoogste niveau) als recreatieve sporters aan hun trekken.

2.Doelstellingen

Survivalrun Club West Vlaanderen wil niet alleen competitielopers optimaal begeleiden naar wedstrijden toe. De club streeft 2 sportieve ambities na:

  • Een zo breed mogelijk publiek laten kennismaken met de survivalrun-sport.
  • De SRCWV-leden ook initiëren in andere buiten- en avonturensporten.

Om deze doelen te realiseren, organiseren we wekelijkse groepstrainingen, alternatieve trainingen en een eigen wedstrijd.

 

3. Wekelijkse trainingen

In de arena van het Veltembos (Sint-Kruis Brugge) komen de clubleden iedere zondagmorgen bijeen voor een groepstraining.

Van 9h30 tot 11h30 kan iedereen de hindernissen onder de knie krijgen. Er wordt begeleiding voorzien in verschillende niveau-groepen. De trainingen worden begeleid door ervaren atleten.

 

4. Alternatieve trainingen

Regelmatig waagt SRCWV zich ook aan sportieve zijsprongetjes. De alternatieve trainingen zijn vooral bedoeld om de leden ook van andere sporten te laten proeven. En om de team spirit (nog) te versterken.

 

5. Aansluiten

Iedere sportman of -vrouw, vanaf de leeftijd van 12 jaar, is welkom bij Survivalrun Club West-Vlaanderen vzw.

Lidgelden SRCWV vzw volgens aansluitingsmoment

Maand Lidgeld
jan-juni -tot en met dec. €60
Juli- tot en met dec. €40
Aug- tot en met dec. €35
Sept- tot en met dec. €30
Okt- tot en met dec. €25
Nov- tot en met dec. €20

 

Hiervoor krijg je volgende return: Begeleiding op trainingen, verzekering, club-shirt, wedstrijdinformatie, kortingen op een aantal clubactiviteiten en aankoop van sportartikelen. Het over te schrijven bedrag kan je storten op BE04280021514031 met vermelding van je naam.

 

Twijfel je nog? Geen probleem: Iedereen is welkom en de eerste trainingssessies doe je gewoon met de groep mee. Je zult snel genoeg survivalrun-verslaafde zijn!!

Overtuigd? Word lid via dit ‘Aansluitingsformulier‘.